Buurtmaaltijd en concert in de openlucht

Foto: Lombok theater

Theater Lombok organiseert samen met Resto VanHarte, de NOIZ en het Ricciotti Ensemble een buurtmaaltijd en concert in de openluchtSamen met vele vrijwilligers maken we een heerlijke maaltijd, die we buiten serveren voor Theater Lombok aan de Makassarstraat. 

 
Na de maaltijd brengt het Ricciotti Ensemble met haar ‘Plan de Campagne’-tour een ode aan het prachtige Nederlandse platteland, met werken uit allerlei verschillende tijden, genre’s en stijlen. Daarmee is het ‘avondje uit in eigen buurt’ compleet. 
     
Je bent welkom vanaf 17.30 uur. Om 18:00 uur begint de buurtmaaltijd. De bijdrage voor deze maaltijd is €7, met U-pas € 5; en € 10 voor wie het kan missen. Kinderen half geld. Wel reserveren! Dat kan via: https://www.restovanharte.nl/locaties/utrecht (Kies reserveer > locatie Utrecht Leidsche Rijn > aantal personen > vrijdag 28 juli).
 
Het concert van het Ricciotti Ensemble is aansluitend van 19:30 – 21:30 uur en is gratis. Aanmelden voor het concert is niet nodig. Iedereen is van harte welkom!
Cookieinstellingen