Wijkproeverij Vleuten – De Meern 31 mei in De Pijler

Foto: Emmaus Haarzuilens

Wil je je wijkgenoten leren kennen en meer weten over de vele toffe organisaties en initiatieven die Vleuten – De Meern rijk is? Kom dan op woensdagmiddag 31 mei naar buurtcentrum De Pijler voor de Wijkproeverij.

Er is een informatiemarkt waar je terecht kunt met al je vragen over onder andere duurzaamheid en rondkomen. Organisaties delen hun advies over het isoleren van je woning, mantelzorgen, energietoeslagen, maatjesprojecten en meer.

Ook is er een activiteitenprogramma, met workshops voor kinderen en voor volwassenen. Een greep uit de activiteiten: duurzaam knutselen, mindfulness, repaircafé, dialooggroep en een clinic “psychologie van de supermarkt”. Bij de stekjesruil en de kraam met (baby-)kleding kun je wat leuks uitzoeken of ruilen. Daarnaast zijn er gratis drankjes, hapjes en live muziek. De Wijkproeverij wordt georganiseerd door o.a. DOCK, Buurtteam en Emmaus.

Iedereen in Vleuten-De Meern en aangrenzende wijken is welkom tussen 15:00 en 19:00.
Adres: Bovenpolder 80 in Veldhuizen
Vragen? Stuur een mailtje naar [email protected]

 

 

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Cookieinstellingen