5 jaar gevangenisstraf geëist voor mishandeling kinderen

Foto: Pixa
Het Openbaar Ministerie (OM) eist 5 jaar gevangenisstraf tegen een 50-jarige man uit Vleuten die wordt verdacht van zware mishandeling van zijn baby’s.
De zware strafeis leidde tot verontwaardiging in de rechtszaal, mede omdat pas op 11 juli uitspraak zal worden gedaan. De 37-jarige moeder van de baby’s stond ook terecht voor zware mishandeling, maar volgens het OM is er geen bewijs dat zij schuldig is.
De verdenkingen tegen de ouders ontstonden tijdens bezoeken aan het ziekenhuis waar meerdere letsels werden geconstateerd.
De ouders hebben altijd stellig ontkent dat zij hun baby’s hebben mishandeld. Alle instanties die bij het toezicht en begeleiding van het gezin betrokken waren de afgelopen jaren zijn erg positief over de ouders en de ontwikkelingen van de kinderen.

Reacties

Cookieinstellingen