Klachten over Castellumplein en omgeving

Foto: MB

De gemeente laat in een wijkbericht weten dat er klachten zijn binnengekomen over het Castellumplein en omgeving. Dit staat er in het wijkbericht:

We ontvingen meerdere meldingen en klachten van bewoners over parkeren en verkeer. Zoals bezorgdiensten, fietsers en scooters die over de stoep rijden, foutparkeren, verkeer dat door het groen rijdt en slechte markering van de fietsstrook op de Castellumlaan. Ook ontvingen we meldingen over plassen op straat, het voetbalveldje en zand en klei langs het speeltuintje.

Het laatste stuk weg van de Staartwolk richting de Rolwolk is fietspad. Hier mogen auto’s niet rijden. Toch rijden hier veel busjes. Ze draaien bij huisnummer 9 rechtsaf de stoep van de Rolwolk op, of vanaf huisnummer 10 linksaf. Dit is niet de bedoeling. We plaatsen binnenkort twee zwerfkeien op de stoep bij de huisnummers 9 en 10 zodat zij hier niet meer de stoep
op kunnen. We zorgen ervoor dat kinderwagens en mensen die minder valide zijn er wel langs kunnen.

Ongeveer begin juni is de ontwikkelaar naar verwachting klaar met de overdracht aan de gemeente Utrecht. We kijken dan welke meldingen, klachten en voorstellen nog actueel zijn en waar wij actie moeten ondernemen. U ontvangt dan van ons een wijkbericht
met wat we precies gaan doen.

Cookieinstellingen