Ontwikkelen appartementencomplex aan de Pablo Picassostraat en Kandinskystraat

Foto: Gem. Utrecht

De gemeente wil een appartementencomplex ontwikkelen aan de Pablo Picassolaan en Kandinskystraat. Op dit moment is er een kleine buurtspeeltuin waar veel gebruik van gemaakt wordt.

De gemeente zoekt een ontwikkelaar. Het appartementencomplex komt op bouwveld 1.6a aan de Pablo Picassostraat en Kandinskystraat. Het ligt in het deel ‘De Rijnsche Maan’ van de buurt Het Zand. Deze locatie is onderdeel van het Stedenbouwkundig Plan Het Zand en het Bestemmingsplan Het Zand dat in 2013 is vastgesteld.

Op de omliggende bouwvelden is de afgelopen jaren druk gebouwd. Hier is een mix aan koop-en (sociale) huurappartementen, eengezinswoningen en voorzieningen gemaakt.

Wat komt er?
Er komt een appartementencomplex met maximaal 63 appartementen. Er moeten minimaal 48 duurzame koopappartementen in de categorie ‘betaalbare koop’ komen en maximaal 15 duurzame vrije sector koopappartementen.

Deze ontwikkeling moet aansluiten bij de Utrechtse ambities op het gebied van duurzaamheid, circulair en diervriendelijk bouwen en gezond stedelijk leven. De parkeergarage voor zowel auto’s als fietsen wordt onderdeel van het gebouw.

Inschrijven
Als u ontwikkelaar bent dan kun u e-mailen via [email protected]. Het toegestuurde inschrijfformulier kunt u tussen 6 april en 11 mei 2023 tot 12.00 uur compleet ingevuld retour sturen. Uit de inzendingen die voldoen aan de voorwaarden loot een notaris 3 ontwikkelaars. Deze 3 ontwikkelaars gaan door naar de selectiefase.

 

 

Cookieinstellingen