Reünie 125 jaar De Haar: dorp is nog steeds uniek

Foto: RDN

Op 13 mei a.s. viert de Kermis- Oranjevereniging Haarzuilens samen met de inwoners van Haarzuilens en overige verenigingen uit het dorp het 125-jarig bestaan van het huidige dorp Haarzuilens.

De dag start om 10:30 met de reünie voor o.a. oud bewoners van het dorp, waarna er de gehele dag diverse activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Zo zijn er diverse oud Hollandse ambachten te bewonderen, wordt er gekostumeerd voetbal gespeeld en zijn er kinderspelen voor de jeugd zoals deze normaal gesproken voor volwassenen worden georganiseerd tijdens de Haarse Kermis. Dit wordt aangevuld met diverse muzikale optredens en eet & drinkgelegenheid. De lustrum dag eindigt om 17:00 uur.

Het evenemententerrein bevind zich op het voetbalveld aan de Eikstraat in Haarzuilens. De Oranjevereniging verzoekt bezoekers zoveel mogelijk met de fiets naar Haarzuilens te komen. Er is daarnaast parkeergelegenheid achterop het parkeerterrein van restaurant Toetje.

Voor meer informatie kijkt u op www.kovh.nl of neemt u contact op met [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen