Weer aantal zaken sluit in Leidsche Rijn Centrum

Foto: LRN

Weer zijn er zaken in Leidsche Rijn Centrum die de handel sluiten. Nadat in februari sportkledingwinkel Wijtman Sport en Bar Iberico hun deuren hebben gesloten, volgen deze maand twee anderen.

De hamburgerzaak Five Guys blijkt permanent gesloten te zijn en bij de lunchzaak Dagelijks Lekker hangt een briefje op de deur dat de horecazaak sinds 10 maart dicht is.

Vorig jaar hebben onder andere Wijnzaak Most en Bloemenmagazijn Johan in Leidsche Rijn Centrum wegens een faillissement de deuren gesloten. De herenkledingzaak Jack & Jones heeft aangekondigd in maart uit het winkelcentrum weg te gaan en houdt uitverkoop.

Op sociale media wordt gespeculeerd waarom zoveel zaken gedwongen sluiten, een veelgemaakte opmerking is dat de huren te hoog zijn voor een winkelcentrum in een buitenwijk, of dat er te veel winkelcentra in Leidsche Rijn zouden zijn.

 

 

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

Cookieinstellingen