Explosie bij woning in Vleuterweide

Foto: MB

Zondagavond was er een explosie bij een woning in Vleuterweide. De politie gaat ervan uit dat er een brandbare stof voor de woning is neergelegd. Er zijn geen gewonden.

Rond 22.30 werd de buurt opgeschrikt door een zeer harde knal. Die kwam van een woning aan de Moersbergen, tegenover de busbaan, waar ook een brandje was bij de voordeur. De politie begon meteen met het onderzoek en zette, gehuld in kogelwerende vesten, de straat af met linten. Met behulp van een speurhond zochten politieagenten het park af bij speeltuin Vleuterweide.

De politie is op zoek naar getuigen die zondagavond mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Omwonenden hebben een auto zien wegrijden, vermoedelijk een BMW. Ook is een verdachte in sportkleding, met een capuchon op, gezien die wegliep richting de Breeveen.

De afgelopen tijd hebben vaak explosies bij woningen plaatsgevonden. Lees ook:
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2023/01/16/explosie-aan-de-melissekade/ 

Cookieinstellingen