Vrijwilligers gezocht voor Zingende Beelden

Foto: Cultuur19

Op zondag 14 mei organiseert Cultuur19 weer een editie van Zingende Beelden in het Máximapark. Twee wandelroutes leiden het publiek langs de zeven kunstwerken in het park, elk het decor vormend voor optredende dansgezelschappen, van beginnend tot professioneel. Om 11:00, 13:00 en 15:00 starten de routes.

Ieder jaar helpen er wijkbewoners mee als vrijwilliger om het festival in goede banen te leiden. Op maandag 17 april is er om 17:30 uur een informatiebijeenkomst voor vrijwilligers in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). Iedereen is welkom om kennis te maken en vragen te stellen.
Vrijwilligers kunnen tijdens Zingende Beelden onder meer ingezet worden voor taken als de opbouw, publieksbegeleiding en de aankleding van het terrein. Er zijn verschillende redenen om vrijwilliger te worden: werkervaring, een kijkje achter de schermen van een cultureel evenement, mensen uit de buurt leren kennen of gewoon iets zinnigs bijdragen en een gezellige dag beleven.
Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie mailen naar [email protected] (Ineke Brouwer). Het vrijwilligersteam van Cultuur19 is het hele jaar actief achter de schermen bij evenementen in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Meedoen is niet gebonden aan een vast aantal uren per week. Vrijwilligers ontvangen gemiddeld eens per twee maanden een nieuwsbrief en kunnen zich per programma inschrijven. Vooraf is er een kennismakingsgesprek bij Cultuur19 in de CultuurCampus in Vleuterweide.
Meer informatie over vrijwilligerswerk voor het festival is te vinden op www.zingendebeelden.nl/vrijwilligers

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Cookieinstellingen