Passionkruis en concert in Leidsche Rijn

Foto: De Passion

In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag wordt The Passion Leidsche Rijn georganiseerd door de samenwerkende kerken. Iedereen is van harte welkom.

Op 1 april is er op het Berlijnplein een concert van de band Invited. Het concert heeft het thema van The Passion: uit liefde voor jou, en begint om 20:30 uur. Het concert is gratis toegankelijk.

Op dezelfde dag is op het Brusselplein een replica van het Passionkruis te bezoeken tussen 11:00 uur en 19:30 uur. Het biedt gelegenheid voor bezinning en ontmoeting rond het bekende witte kruis. Je kunt een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. Er zijn mensen om mee in gesprek te gaan.

Na 19:30 uur vertrekt het kruis van het Brusselplein naar het Berlijnplein. U wordt van harte uitgenodigd om mee te lopen in deze processie.

Voor informatie over “The Passion Leidsche Rijn”, kunt u contact opnemen met de organiserende kerken of kijken op www.rijnwaarde.nl/thepassion/.

Reacties

Cookieinstellingen