Nieuwe TragePost-groepen binnenkort van start

Foto: TragePost

Vanaf 20 maart kun je weer meedoen met een TragePost-groep. Hierin zitten 14 inwoners uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern die elkaar elke week een kaart sturen. Waarom?

Om uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld om nieuwe mensen te leren kennen, of om die stapel zelfgemaakte kaarten te doen slinken, om heerlijk te vertragen in deze snelle tijd of omdat kaarten sturen én krijgen gewoon ontzettend leuk is. Speciaal voor de TragePostgroep uit Leidsche Rijn is er een afsluitende bijeenkomst in Boerderij De Hoef zodat je de andere deelnemers kunt ontmoeten. Zo zijn al veel nieuwe vriendschappen ontstaan. Onze slogan is niet voor niets: TragePost, de leukste manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Meedoen is gratis. Meer informatie en aanmelden kan via de site tragepost.nl Je kunt TragePost ook volgen op Instagram en Facebook als je er meer over wilt weten.

Cookieinstellingen