Parkeerplaats Prof. Jan Bronnerlaan wordt aangepast

Foto:

De parkeerplaats op de hoek van de Prof. Jan Bronnerlaan en de Jan Wolkerssingel wordt aangepast. Dit stuk van de parkeerplaats is nog niet volgens het oorspronkelijk ontwerp ingericht.

Het wordt zoals de andere parkeerplekken in de Prof. Jan Bronnerlaan. Met witte stenen die de vakken markeren. Dit zegt de gemeente: ‘Ook maken we de parkeerplaats groener. Er komen 2 hagen en 4 lindebomen. Om het groen te planten halen we 2 parkeerplaatsen weg. Door de nieuwe hagen en bomen op de kop van de stoep is fout parkeren in de bocht moeilijker. Het werk start op 13 februari 2023 en duurt ongeveer 1 week. Bij extreem weer zoals sneeuw en vorst starten we later. Tijdens het werk kunt u hier niet parkeren. Met borden geven we dit aan op straat.’

 

Reacties

Cookieinstellingen