IJssalon Zomers verhuist naar ander pand

Foto: RDN

IJssalon Zomers in De Meern verhuist naar een ander pand. De populaire ijssalon heeft een pand gekocht aan de overkant van de Meernbrug, waar recent een appartementencomplex gebouwd is.

De ijszaak komt bij de kruising van de Castellumlaan en de Zandweg, naast de sportschool. Eigenaar Max Postma vertelt dat de de ijssalon onder de appartementen komt te liggen: “Daar is ruimte voor twee commerciële units, dat zijn wij en Makelaar Punt. Wij zijn de nieuwe salon nu in aan het richten; die krijgt een andere look en feel dan de vorige.” Het voormalige pand van Zomers was verouderd.

Max zegt dat er gekeken wordt of er naast ijs ook andere producten kunnen worden aangeboden: “We denken bijvoorbeeld aan andere zoetigheden, zoals bonbons. In ieder geval willen we proberen een langer seizoen te draaien, misschien tot de kerst zodat we afsluiten met ijstaarten. Maar open blijven in het najaar is wel een uitdaging.

De nieuwe Zomers ijssalon gaat rond 20 maart open. Waarmee zou jij willen dat Zomers uitbreidt?

  • ijstaarten
  • bonbons
  • ijscoupes
  • een terrasje
  • koffie
  • koffie en gebak
  • dat allemaal!

 

Adverteren in 2023?

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Leidsche Rijn Nieuws licht graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Cookieinstellingen