Staking vuilnismannen 31 januari tot en met 6 februari

Foto: Gem. Utrecht

Van 31 januari tot en met 6 februari staken de medewerkers die het afval inzamelen en de straten schoonhouden. Houd er rekening mee met het verzamelen van afval en het buiten zetten ervan. Ook publieke prullenbakken zullen niet geleegd worden.

De staking heeft te maken met landelijke onderhandelingen over de cao voor de gemeenten. Deze cao regelt de arbeidsvoorwaarden voor werknemers die in dienst zijn bij een gemeente. De landelijke werkgeversorganisaties VNG en WSGO en de vakbonden FNV en CNV zijn hierover met elkaar in overleg. Er is op dit moment nog geen overeenstemming.

De gemeentemedewerkers zeggen het volgende: “Wij hopen dat u ons begrijpt en we willen sorry zeggen voor eventueel ongemak. Voor onze andere dienstverlening heeft de staking geen gevolgen.”

 

 

Reacties

Cookieinstellingen