Nieuwe naschoolse wijkaanbod gaat van start voor alle omringende wijken

Foto:

Het nieuwe naschoolse wijkaanbod wordt georganiseerd in samenwerking met wijkorganisaties en gaat vanaf 4 februari van start voor alle kinderen uit Het Zand, Parkwijk én de omringende wijken. Met sportieve en uitdagende naschoolse activiteiten voor de leeftijden 4 t/m 12 jaar om aan mee toe doen. Speel de sterren van de hemel of duik onder in een adembenemend boek tijdens een van de naschoolse activiteiten van Brede School Het Zand en De Klimroos

Zit jij in groep 4/5 of groep 6/7? Ben jij gek op lezen? Vind je het leuk om te praten over boeken en verhalen? Wil je nieuwe boeken ontdekken? Ga dan samen met de bibliotheek op Leesavontuur op de dinsdagen vanaf 7 februari in Buurtcentrum bij de Buren.

Verzin jij liever verhalen en personages en wil je samen theater maken? Geef je dan op voor de Theaterspeelplaats voor kinderen van 4-7 jaar of voor die van 8-12 jaar op de dinsdag vanaf 7 februari in het speellokaal van obs Het Zand.

Zit jij graag met je handen in de aarde en wil je allerlei natuuractiviteiten beleven geef je dan op voor de Tuinbikkels die dinsdag 28 maart start voor kinderen uit groep 5 t/m 8. Dan krijg je op Buurttuin Johanniterveld een tuinbak om je eigen groenten te laten groeien.

Bij Kidsdance ga je lekker dansen op muziek en gedurende 5 weken kan er voor 5 euro kennis gemaakt worden met een aantal sporten.

Bij Aikido, Japanse krijgskunst, leer je verdedigen zonder te vechten, bij Kendo leer je het zwaardvechten en bij KungFu leer je verschillend stoot- en traptechnieken.

Van al deze activiteiten is de verdere informatie en wijze van aanmelding te vinden op: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/activiteiten/

De activiteiten vinden plaats onder de paraplu van Brede School Het Zand en De Klimroos en zijn in samenwerking met diverse wijk(sport)organisaties tot stand gekomen. Verdere informatie bij de brede schoolcoördinator: [email protected] of [email protected]

Adverteren in 2023?

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

Reacties

Cookieinstellingen