Uit je winterdip? Kom naar de Maximaal Gezond Winter Workshops

Foto: Maximaal gezond

Ben je ook klaar met de winter? Hoe staat het met je goede voornemens? Maximaal Gezond biedt op zondag 5 februari allerlei workshops aan waarmee je je alvast kunt voorbereiden op de lente. Om zo jouw lente energie weer te laten stromen en activeren. Hoe boost je je vitaliteit op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Dat staat centraal in deze workshops. Schrijf je in en laat je inspireren in deze gratis workshops.

Welke workshops staan op het programma?
Je kan je inschrijven voor de volgende workshops:
Oprecht energiek vanuit positieve gezondheid, Qí Gong, Leven vanuit kernwaarden, Verbeter je weerstand met bioresonantie, De basis van Human Design, Je plek innemen met familie-opstellingen, Luisteren naar jezelf met haptotherapie, Allergie en Total Reset methode, Afvallen met het mediterraan dieet, Vergroot je veerkracht, Kracht van emoties, Skip je energie dip, Een gezonder brein voor een vitaler leven.

Hoe schrijf ik me in?
De (gratis) workshops worden gegeven tussen 11 en 14 uur in drie rondes. Je kunt je dus inschrijven voor maximaal 3 workshops. Het aantal plaatsen is beperkt. Meld je daarom graag zo snel mogelijk aan via (ook te benaderen via onze Maximaal Gezond Facebook pagina):
www.eventbrite.com/e/tickets-workshops-om-uit-je-winterdip-te-komen-496271841437

Wat is Maximaal Gezond?
Maximaal Gezond is een netwerk van gezondheidsprofessionals. Wij zijn er om je gezondheid op een positieve manier te ondersteunen. We bieden allerlei mogelijkheden om fitter en vitaler te worden en te blijven.

Waar?
Maximaal Gezond Centrum, Burgemeester Verderlaan 19 in Utrecht (Parkwijk).
Parkeren is gratis en de bus 4 stopt voor de deur.

Cookieinstellingen