Nieuwjaarsduik in de Haarrijnseplas

Foto: MB

Op 1 januari 2023 trotseren zo’n 350 sportievelingen de winterse kou voor een frisse, spetterende duik in de Haarrijnse plas. De 5e editie van de Unox Nieuwjaarsduik in Utrecht (na 2 jaar Corona-beperkingen) belooft weer een frisse start te worden van het nieuwe jaar.

Dappere duikers worden getrakteerd op een Unox muts, een warming-up van Saskia van de Brink met muziek van DJ Gio en dampende Unox snert na. De Haarrijnse Plas is het decor van de Nieuwjaarsduik 2023. Het startschot klinkt om 12.00 uur. Kleedruimte is aanwezig evenals toezicht door de Reddingsbrigade Utrecht.

Tickets
Het nieuwe jaar inluiden met een (ijskoude) duik? Inschrijven kan online t/m 31 december 2022 via https://duik23.eventbrite.com of op 1 januari vanaf 11.00 uur aan de kassa.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Reddingsbrigade Utrecht, Gemeente Utrecht, Key West Beachhouse, Sportcity en vele vrijwilligers en sponsors. Deelname geschiedt op eigen risico.

Reacties

Cookieinstellingen