Zeven gestolen (bak)fietsen bij woning Dorpsstraat Vleuten

Foto: Politie
Bij een woning in de Dorpsstraat Vleuten heeft de politie Vleuten De Meern zeven gestolen bakfietsen en elektrische fietsen gevonden. De politie werd op het spoor ervan gebracht door een bewoonster die haar eigen gestolen bakfiets herkende op Markplaats.
De bewoonster zag op een foto haar bakfiets in de tuin of garage van een woning aan de Dorpsstraat staan. De politie zegt bij de garage  zes andere fietsen te hebben gevonden waarvan het slot was geforceerd was.
De bewoner was niet thuis tijdens het onderzoek. Volgens de politie zal de verdachte later worden aangehouden en verhoord. Niet alleen over de fietsendiefstal, want in de woning lagen ook hard- en softdrugs en twee verkeersborden met de plaatsnaam “Vleuten”.
Op Facebook heeft de politie foto’s geplaatst van de gestolen fietsen in de hoop dat de eigenaren zich melden. De recherche gaat verder met het onderzoek en hierbij is van belang dat u zo spoedig mogelijk contact legt met hen als u één van de fietsen herkend. U kunt hiervoor bellen met 09008844 en vragen naar de OPCO van het politiebureau De Meern.

Reacties

Cookieinstellingen