Rijntje Winter Doeboek uitgereikt aan kinderen

Foto: Rijntje

Knuffelmascotte Rijntje van Leidsche Rijn Centrum maakt vlak voor de feestdagen zoveel mogelijk kinderen blij met het Rijntje Winter Doeboek. Inmiddels is het een jaarlijkse traditie geworden dat Rijntje hoogstpersoonlijk een bezoek brengt bij Stichting Voedselbank Leidsche Rijn en op de kinderafdeling van het St. Antonius Ziekenhuis. Dit keer ging Rijntje ook langs bij Speelgoedbank De Meern.

Jolanda Borst, voorzitter Stichting Speelgoedbank De Meern: “Het krijgen van een Sinterklaas- of kerstcadeautje is voor veel kinderen geen vanzelfsprekendheid. Wij helpen deze kinderen uit gezinnen die minder breed hebben om het leven een klein beetje leuker te maken.”

Sabiet Balwant-Gir, coördinator Stichting Voedselbank Leidsche Rijn: “Fijn dat Rijntje ook dit jaar weer aan ons denkt. Wij zijn er voor mensen die het financieel zwaar hebben en dat zijn er helaas veel. Niet alleen de kinderen zijn blij met de Rijntje doeboeken, maar ook de vrijwilligers vinden het superleuk om weer een dikke knuffel van Rijntje te krijgen.”

 

Cookieinstellingen