Dutch Comic Con afgelopen weekend in Utrecht

Foto: RDN

Afgelopen weekend vond de Dutch Comic Con plaats in de Jaarbeurs. Voor veel fans van comics (lees stripboeken) was het de gelegenheid om merchandise te kopen en zich te verkleden.

Met ruim 42.000 bezoekers per editie is Heroes Dutch Comic Con de grootste comic con in Nederland. Tijdens dit tweedaagse evenement komen allerlei soorten fandoms samen en kunnen mensen hun passie delen met andere liefhebbers. Aangezien er zoveel fandoms zijn, biedt Heroes Dutch Comic Con een gevarieerd programma aan op het gebied van films, series, strips, cosplay, games, superhelden, fantasy / science fiction en anime.
Onder de gasten bevond zich Dan Fogler, bekend als Kowalski uit de Harry Potterwereld Fantastic Beasts en uit de The Walking dead. Ook de ‘oude’ vertolker van de Hulk (Lou Ferrigno) was aanwezig voor een interview en handtekeningen. Voor veel pubers is het emotionerend om oog in oog te staan met hun helden. Andere activiteiten waren workshops voor laser zwaardvechten, dansen, bordspelen, striptekenen. Daarnaast was er een overweldigende hoeveelheid kramen met merchandise.

De volgende editie van de beurs is op 24 & 25 juni 2023.

Reacties

Cookieinstellingen