Geen Black Friday maar Kringloop Friday

Foto: MB

Met de Black Friday-gekte  in aantocht, wil kringlooporganisatie Emmaus Domstad een statement maken: ‘Kringloop Friday. Als je iets wilt kopen, kijk dan éérst bij de kringloop’. Vaak vind je daar wat je zoekt, tegen een fractie van de Black Friday stuntprijs en je belast zo het milieu niet.

Emmaus Domstad organiseert daarom 3 eigen Kringloop Friday-acties. In de week vóór 25 november krijgen klanten bij hun aankoop een 20%-kortingsbon die geldig is op Kringloop Friday. Om ook nieuwe klanten te laten kennismaken met de voordelen van de kringloop, delen medewerkers op 18 november in de winkelcentra rondom de drie vestigingen in Overvecht, Parkwijk en Lombok ook kortingsbonnen uit.
Bovendien kunnen de volgers op de social media kanalen van @emmausdomstadutrecht via instagram en facebook zo’n Black Friday-bon winnen. @emmausdomstadutrecht

De kortingsbonnen zijn in te leveren bij Emmaus Parkwijk, Emmaus Overvecht en Emmaus Lombok. Daarmee krijg je dan 20% korting op je aankopen (de bon is alleen niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen zoals de U-pas).

 

Reacties

Cookieinstellingen