Sander uit Utrecht wint 25.000 euro bij de VriendenLoterij

Foto: Jurgen Jacob Lodder

Een grote verrassing voor Sander uit Utrecht. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. Sander werd onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh.

Sander reageert enthousiast als hij de cheque van 25.000 euro in ontvangst neemt: “Geweldig! We hebben een nieuwe douche nodig dus dit komt goed van pas! Daarnaast willen we een reis maken naar een ver land waar het lekker warm is.”

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij dragen met minimaal 40% van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen.

Reacties

Cookieinstellingen