Jongen overlijdt bij aanrijding op Vleutensebaan

Foto: Politie Vl/DM

Een jongen is overleden bij een aanrijding op de Vleutensebaan. De botsing tussen de scooter en de auto vond in de nacht van 3 op 4 november plaats op de kruising van de Vleutensebaan en het Glenn Millerpad. Op de scooter zaten twee personen.

De jongen die overleden is, zat in het eindexamenjaar op het Nifterlake college. Het ADUN meldt dat hij op weg naar huis was van zijn werk in een supermarkt. De bijrijder, ook een persoon van 16 jaar oud, is licht gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 21.45 uur. De hulpdiensten rukten massaal uit met onder meer een traumahelikopter. De toedracht van het ongeluk is onduidelijk.
De botsing vond plaats op een kruising met verkeerslichten, maar misschien stonden de verkeerslichten al uit. Op sociale media vragen wijkbewoners zich af hoe veilig de schuine oversteek ter plekke is en of er niet te hard gereden wordt op de Vleutensebaan.

De automobilist, een 41-jarige man uit Vleuten, raakte niet gewond.

Politie zoekt getuigen.

 

Reacties

Cookieinstellingen