Heropening inclusieve speeltuin De Albatros

Foto: SUB

In de gemeente Utrecht zijn 22 speeltuinen actief waar kinderen dag in dag uit heerlijk in de buitenlucht kunnen genieten van samen spelen in een veilige omgeving dicht bij huis.

Van deze 22 speeltuinen heeft SUB (Stichting Union Breed) 2 prachtige locaties sinds 2019 onder beheer t.w. Speeltuin De Balije (De Meern) en Speeltuin De Albatros (Vleuten). De afgelopen twee jaar is door SUB hard gewerkt, mede ook tijdens de coronaperiode, om naast alleen spelen ook daadwerkelijk meer invulling te gaan geven aan een ontmoetingsplek voor iedereen in de wijk en daarbuiten.

Graag nodigen wij alle bewoners van de gemeente Vleuten-De Meern en alle andere geïnteresseerden uit om aanwezig te zijn bij ons heropening op vrijdag 4 november wanneer wethouder Lot van Hooijdonk en leden van onze Speeltuinbende de deuren van de speeltuin heropenen vanaf 15.00 uur.

Op zaterdag 5 november 2022 trappen de middag af om 13.00 uur onder het genot van een hapje en drankje met veel leuke activiteiten voor iedereen in de wijk.

Voor meer informatie over onze speeltuinen en nieuwsberichten over de heropening bezoek onze website www.sub-vdm.nl, facebookpagina’s of neem bij vragen contact op via [email protected].

Cookieinstellingen