ABBA feest voor het goede doel!

Foto: Lions Club

Zin om samen met je vrienden, buren en bekenden te feesten en luidkeels mee te zingen met hits als Mamma Mia, Dancing Queen, Waterloo en The Winner Takes It All? Kom dan op zaterdag 5 november naar Azotod!

Mixed Lions Club Utrecht Novum organiseert die avond een ABBA-feest. De opbrengsten van deze avond gaan naar het goede doel ‘De Nachtzoen’. ‘De Nachtzoen’ is een financiële bijdrage, die het mogelijk maakt dat ouders van ernstig zieke kinderen op loopafstand van het ziekenhuis kunnen overnachten in een Ronald McDonaldhuis.

Tribute band ABBA Dance treedt deze avond vanaf 21.15 uur op (zaal open vanaf 20.15 uur). Aansluitend (en tijdens de pauze) draait huis-DJ Paul de swingende hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop via www.azotod.nl.

Reacties

Cookieinstellingen