Mogelijk explosie in Parkwijk: 17-jarige jongen verwond

Foto: Politie

Op donderdagochtend 6 oktober rond 1.10 uur kreeg de politie melding van een mogelijke explosie in Parkwijk. Hulpdiensten zijn direct ter plaatse gegaan en troffen een slachtoffer aan.

Het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Almere, is naar het ziekenhuis vervoerd. Een politiehelikopter vloog een tijdje boven de wijk. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk. De omgeving werd afgezet en op de Langerakbaan werd sporenonderzoek gedaan. De politie doet nog onderzoek.

Heeft u iets verdachts gezien rondom het tijdstip van de explosie op of rond de Tweede Westerparklaan? Heeft u camerabeelden of weet u anderszins meer over het incident? Dan komt de politie graag met u in contact. Bel 0900 8844.

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen