Eetbaar groen uit de wijk bij diner Resto VanHarte

Foto: Resto VanHarte

Buurtrestaurant Resto VanHarte Utrecht organiseert op vrijdag 7 oktober in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk een ‘eetbaar groen’ diner.

Toos Poels, wijkbewoner en liefhebber van eetbare wilde bloemen en planten neemt de gasten tussen de gangen mee op een kleine excursie in de straat. Er is zoveel aan lekkers te vinden voor de deur, zelfs in de stad en midden in een nieuwbouwwijk. Kruiden, noten, eetbare bloemen…De ‘oogst’ wordt direct verwerkt in het hoofdgerecht. Verser eten kan bijna niet. Het is maar een paar honderd meter ver en het is mogelijk om mee te gaan als je slecht ter been bent.

Ben je ook benieuwd naar wat er aan eetbaar lekkers groeit in je wijk? En wil je lekker, betaalbaar uit eten gaan en nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan! Het diner is voor alle leeftijden; kinderen zijn ook welkom.

Schuif gezellig aan bij Resto VanHarte

Resto VanHarte organiseert wekelijks lekkere diners voor meer verbinding in de stad; op vrijdag in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk en op dinsdag bij het Driegeneratiecentrum in Kanaleneiland. Iedereen is van harte welkom. Reserveren is wel nodig. Dit kan via https://reserveren.restovanharte.nl/of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Het diner start om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Met een u-pas 5 euro, en dat kun je ook uit het u-pasbudget betalen. Kinderen betalen de helft.

Reacties

Cookieinstellingen