Met je kinderen op de koffie bij In de kern gezond

Foto: In de kern gezond

Met je kinderen op de koffie bij Indekerngezond. Dat kan tijdens de Koffie & Kids momenten. De eerste is op woensdag 28 september 2022 van 10:00 tot 11:30 uur.

Iedere woensdagochtend zijn jullie welkom tijdens Koffie & Kids bij Indekerngezond. Voor vader, moeders, opa en oma’s met hun peuters (tot ongeveer 4 jaar). Indekerngezond, zit om de hoek bij de Jumbo. Bij mooi weer zijn we bij de fonteinen op het Brusselplein.

Ontdek de leuke plek van Indekerngezond op het Leidsche Rijn Centrum, een platform voor en door de wijk aan de Kopenhagenstraat 41. Er is een leuke speelplek voor kids en genoeg plek voor wat entertainment, een dansje met muziek en een spelletje. En we vertellen je ook graag meer over het aanbod bij Indekerngezond!

Voor wie? Voor vaders, moeders, opa’s, oma’s & kids
Praktisch koffie/ thee: 1,50 p.p. limonade kosteloos

 

Cookieinstellingen