Verkoop 14 zelfbouwkavels Máximapark

Foto: Gem Utrecht

Binnenkort verkoopt de gemeente 14 kavels in ParkZuid aan het Máximapark waar u zelf een woning kunt bouwen. De kavels zijn tussen de 383 m2 en 679 m2 groot.

De buurt ParkZuid ligt in de wijk Vleuten-De Meern, aan de zuidkant van het Máximapark. De buurt bestaat uit verschillende blokken met zelfbouwkavels waar vrije woningen staan en worden gebouwd. ParkZuid heeft de uitstraling van eind 19e-eeuwse Nederlandse parkranden en singels.

Het duurt ongeveer 1,5 tot 2 jaar om een huis te ontwerpen en te bouwen. Met een bouwbegroting bepaalt u welke financiering u nodig hebt voor uw woning. Die begroting bestaat uit verschillende kosten, zoals: kavelprijs, ontwerpkosten, bouwkosten, leges, aansluitkosten. De exacte bedragen zijn afhankelijk van welke keuzes u maakt. Laat u daarvoor goed informeren door uw bouwer, architect of bouwbegeleider.

Hebt u interesse? Van 26 september tot en met 9 oktober kunt u zich inschrijven voor 1 van de kavels. Op de website vindt u meer informatie over de kavels.

Reacties

Cookieinstellingen