Herfst- en winterkledingbeurs voor kinderen

Foto: pikist

Zaterdag 8 oktober 2022 is er van 9.30 tot 11.30 uur een herfst- en winterkledingbeurs voor kinderen en tieners.

De beurs wordt gehouden op de Kees Valkensteinschool, Kortland 23, Vleuten. Er zal kleding vanaf maat 92 t/m maat 176 (geen volwassenen maten) sportschoenen, sportkleding, speelgoed (geen babyspeelgoed), spelletjes en boeken te koop worden aangeboden. Zowel op de koop- als verkoopprijs wordt 10% extra in rekening gebracht. Hiermee worden de ouderverenigingen van basisscholen in (oud) Vleuten ondersteund.

Zelf spullen inbrengen?
Vanaf 16/9 kunnen deelnamenummers opgevraagd worden via mailadres: [email protected]
Lees voor extra informatie op de facebookpagina: Kinder Kledingbeurs Vleuten.

Kinderen onder de 11 jaar zijn helaas niet toegestaan.

Doorgang van de beurs is helaas nog steeds onder voorbehoud én met inachtneming van de dan geldende Covid-19 maatregelingen. Bezoekers én vrijwilligers betreden en wonen de beurs bij op eigen verantwoordelijkheid en risico. Bij corona gerelateerde klachten blijf je thuis.

Reacties

Cookieinstellingen