Cheerleader les vanaf woensdag 7 september in Terwijde

Foto: Future Cheer

Vanaf woensdag 7 september begint het nieuwe seizoen bij de Djalita Cheerleaders. De cheer academy bestaat uit drie groepen waar kinderen vanaf 6 jaar, tot aan volwassenen, wekelijks trainen in groepsverband.

Cheerleading is in Nederland nog niet zo bekend als in omliggende landen maar daar wordt hard aan gewerkt! De sport bestaat uit drie onderdelen: turnen, dansen en stunten.
In een veilige omgeving werken de cheerleaders toe naar (buitenlandse) wedstrijden en optredens. Het is een teamsport waarbij (zelf)vertrouwen, conditie, lenigheid en plezier belangrijke elementen zijn. Ervaring is absoluut niet vereist, cheerleading is een breedtesport en voor iedereen is een mooie rol weggelegd.

Meer informatie of je opgeven voor een gratis proefles? www.djalitacheerleaders.nl

Cookieinstellingen