Magic Circus in Vleuten

Foto: Magic Circus

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus verschijnt weer op het Dorpsplein te Vleuten. Dit jaar kan er dinsdag 23 en woensdag 24 augustus genoten worden van de gloednieuwe voorstelling “Ho, Ho… HO!”. Modern, gezellig circus met acrobaten, comedy en… sneeuw. Dinsdag zijn alle Klasse B plaatsen slechts 650 cent (€6,50) per persoon.

“Ho,Ho… HO!” slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus, doe je jas uit, warm je op en verspreidt menselijk warmte.

In hoog tempo volgen dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Naast verrassend ensemblewerk aan doeken en palen ook clowns zonder enge rode neus, maar wel met ver gaande humor, een “echte” giga gorilla, zagen die zingen en zeer plaatselijke sneeuwval.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen. Houders van een CJP-pas krijgen ook korting.

Reacties

Cookieinstellingen