Yoga in Castellum Hoge Woerd

Foto: healthmil

Op zondagmiddag 21 augustus vieren we het 900 jarig bestaan van Utrecht weer met een yogafeestje op een historische bijzondere plek in Leidsche Rijn: Castellum Hoge Woerd. Er wordt 2x een yoga workshop aangeboden en er is muziek van Superlandaya. Ook Nijntje, de mascotte van Utrecht 900, is aanwezig. Natuurlijk kun je met dit Utrechtse icoon op de foto! De toegang is gratis.

14:15 – 15:30: familie yoga workshop

15:30 – 16:00: muzikaal intermezzo

16:00 – 16:45: moeiteloos back to business: yogaworkshop

16:45 – 17:15: muzikale afsluiting

Yoga Familie workshop samen met je kinderen ( 4- 12 jaar) tijd: 14:15 – 15:30

Heerlijk de laatste vakantiemiddag doorbrengen in het Romeinse fort. Doe samen met je kinderen mee met familieyoga. Op een speelse manier ben je met elkaar in beweging. Je doet samen yoga oefeningen en ontspant tijdens de droomreis. Opa’s, oma’s, ooms, tantes, of de oppas zijn natuurlijk ook van harte welkom. Daarna kan je nog even lekker luieren op het grasveld, of de stadsboerderij bezoeken. Ook goed te combineren met een gratis bezoek aan het archeologiemuseum.

Moeiteloos “back-to-business” (Workshop Kundalini Yoga) tijd: 16:00 – 16:45

Deze yogaworkshop is voor iedereen toegankelijk, ook als je geen ervaring hebt met yoga. De workshop wordt gegeven door de ervaren Kundalini yogadocente uit Utrecht; Kim Bakker. In deze les leer je hoe het voelt om gegrond te zijn en daarmee krachtig en vol inspiratie aan het nieuwe seizoen kunt beginnen. Kundalini Yoga combineert eenvoudige en dynamische lichaamsoefeningen met ademhalings-technieken, meditatie en ontspanning. Een heerlijke manier om op zondagmiddag in de buitenlucht tot jezelf te komen. Graag aanmelden bij [email protected] met vermelding aantal personen en de yogaworkshop waaraan je deel wilt nemen, dan leggen wij alvast een matje voor je klaar. De muzieksessies zijn vrij toegankelijk.

Muziek wordt verzorgd Superlandaya, een muzikantenduo, die traditionele Afrikaanse muziek met jazz / blues invloeden combineert. Amara Diabate bespeelt de kora en zingt. Hij wordt begeleid door Roos Kres op de saxofoon.

Locatie: Castellum Hoge Woerd Hoge Woerdplein 1 3454 PB Utrecht

Reacties

Cookieinstellingen