VOVH-feest staat klaar om te beginnen

Foto:

Nog heel even aftellen en dan zal op maandag 15 augustus 2022 de VOVH (Vakantie Ontspanning Vleuten Haarzuilens) weer beginnen. Na 2 jaar afwezigheid kan de VOVH eindelijk haar 60 jarig bestaan vieren. En dat betekent dus feest voor de 250 kinderen die meedoen. Maar hopelijk zal het feest ook gevoeld worden door de rest van Vleuten- Haarzuilens.

Dit jaar zal de VOVH voornamelijk te vinden zijn op het grasveld aan de Hindersteinlaan in Vleuten. Op maandag zal het veld feestelijk versierd worden met knutselwerken. Dinsdag staat de dag bomvol met spelletjes. En op woensdag zullen de traditionele rommelmarkt en optocht gehouden worden. Maar daar stopt het niet mee, het volledige programma kunt u vinden op VOVH.nl

Om de feestvreugde te vergroten wordt er gehoopt op veel bezoekers tijdens de rommelmarkt of langs de route van de optocht. De rommelmarkt start op woensdag 17 augustus om 09:00 en duurt tot 12:00. De optocht start rond 18:45. De route zal te vinden zijn op de website.

Reacties

Cookieinstellingen