‘Utown Singers’: nieuw popkoor voor 60+’ers

Foto: Pixa
Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern krijgen er vanaf september een nieuw popkoor bij, genaamd Utown Singers. Dit koor, opgericht door zangschool Vocal Arts Academy, is speciaal bedoeld voor 60+’ers die zin hebben om in hun vrije tijd lekker samen te zingen. Geen ouderwetse liedjes, maar swingende popnummers met een dikke knipoog naar Motown muziek. De repetities vinden plaats op donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 en zullen helemaal in teken staan van gezelligheid, muziek en samenzang. 
 
De Vocal Arts Academy vindt het belangrijk om iedereen, jong en oud, de mogelijkheid te geven om te genieten van zang en muziek. Met dit popkoor voor 60+’ers hopen ze een doelgroep aan te spreken die zich misschien net te oud voelt voor een regulier koor, maar wel heel enthousiast wordt van samen zingen. “De Utown Singers is een groep waar het vooral draait om fijn samen zingen, ongeacht je leeftijd. Er zijn best veel 60+’ers die zich in een popkoor niet prettig voelen tussen de 30’ers en 40’ers en die mensen hopen we een plek te kunnen geven in dit koor”, aldus oprichter van de zangschool Desirée Coumans.
 
In de maand september zijn er open repetities die voor iedereen gratis en vrijblijvend toegankelijk zijn.

Reacties

Cookieinstellingen