Hij komt er weer aan: onderhoudsnacht Stadsbaantunnel

Foto: MB

Hij komt er weer aan: de onderhoudsnacht van de Stadsbaantunnel. De gemeente kodigt aan dat op donderdag 23 op 24 juni van 20.00 tot 06.00 uur de Stadsbaantunnel even dicht is voor standaard onderhoud.

Het verkeer wordt omgeleid via de Langerakbaan, Het Zand, Terwijdesingel en de Vleutensebaan (en omgekeerd). Dit onderhoud is nodig om de tunnel veilig te blijven gebruiken volgens de regels.

Wat wordt er gedaan tijdens een onderhoudsnacht?
Controleren, onderhouden en opnieuw certificeren van de ruim 50 technische systemen in de tunnel (ventilatie, noodtelefoons, vluchtdeuren, omroepinstallaties en camera’s). Schoonmaken van systemen, binnenkant en buitenkant van de tunnel. Het groen rondom de tunnel verzorgen en onderhouden.

 

Reacties

Cookieinstellingen