Light UP Leidsche Rijn organiseert Feest van Licht voor Zuid-Afrika

Foto: Henri Doornbos

Light UP Leidsche Rijn organiseert Feest van Licht voor Zuid-Afrika op zaterdagavond 25 juni. Deze vindt plaats in Kerk aan het Lint in Leidsche Rijn.

“Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet concerttour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou”, vertelt Karina de Leeuw namens de organisatie. “Tijdens deze avond kunnen bezoekers ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van zangeres Eline Bakker, die in Nederland o.a. bekend werd met haar nummer ‘Jezus Overwinnaar’”.

De avond vindt plaats in Kerk aan het Lint (Alendorperweg 103) en start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.30 uur (inclusief pauze; consumpties verkrijgbaar + shoppen voor het goede doel).

Opbrengst voor het goede doel

De christelijke zangeres Eline Bakker en vrouwenplatform wijzijnlume.nl. zijn mede-organisatoren. De organisatoren willen met dit Feest van Licht ook letterlijk licht brengen in levens van mensen. Het concert is daarom een benefietconcert voor het goede doel. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.lumehelpt.nl/actie/utrecht in ruil voor een donatie van 20 euro. Van dit bedrag gaat 10 euro naar beter onderwijs en goede opvang voor weeskinderen in Zuid-Afrika.

Reacties

Cookieinstellingen