E-kartbaan in The Wall

Foto: The Wall

Er komt een E-kartbaan in The Wall. Het betreft E-karting, met elektrische aandrijving dus. De E-kartbaan krijgt een lengte van 500 meter op de begane grond. Ook de modelbouwspecialist Wetronic opent een grote vestiging in The Wall. Daarmee is circa 90 procent van de in totaal 62.000 m2 beschikbare ruimte gevuld.

Voor de van oorsprong Britse leisure-onderneming TeamSport Karting is dit haar eerste vestiging in Nederland. Verder exploiteert TeamSport Karting er een minigolfbaan bij, plus horecafaciliteiten.

Modelbouw

De vestiging van modelbouwspecialist Wetronic richt zich op liefhebbers uit heel Europa die elkaar kunnen ontmoeten om over hun hobby te praten, maar ook op één van de drie banen – een racebaan, een vrachtwagenbaan en een off road baan – tegen elkaar uit kunnen komen of hun model kunnen uitproberen.
Daarnaast komt er een ‘makers-space’ waar bezoekers kunnen werken aan modelvoertuigen, hun problemen daarmee kunnen voorleggen aan deskundigen en cursussen kunnen volgen. Er wordt ook een horecaconcept aan de vestiging toegevoegd.

Wetronic exploiteert in het nieuwe vestigingsconcept verder een winkel waar schaalmodellen, maar vooral onderdelen online verkocht worden. Van hieruit wordt ook de wereldwijd succesvolle webshop gerund. De vestiging van Wetronic komt op de eerste etage van The Wall en gaat medio november open.

Nog niet eerder gebruikte m2

De TeamSport Karting- en Wetronic-vestigingen komen in het deel van The Wall dat nog niet eerder in gebruik is geweest en vanaf de oplevering heeft leeg gestaan. Dat deel telt in totaal 14.000 m2 over twee lagen. Om de bereikbaarheid van dat deel vanaf het erboven gelegen parkeerdek te vergroten hebben de eigenaren Urban Interest en Built tot Build een nieuw stijgpunt gerealiseerd – met roltrappen, een lift en een vaste trap – waarmee deze verdiepingen in één keer toegankelijk zijn zowel vanaf het parkeerdek als vanaf maaiveld.

 

Reacties

Cookieinstellingen