Hoe is het om te werken bij de kinderopvang? Kom naar Meet & Greet van Kind & Co Leidsche Rijn

Foto: Kind & Co

Lijkt een baan in de kinderopvang jou leuk? Goed nieuws voor jou: Kind & Co zoekt pedagogisch medewerkers voor diverse locaties! Om te ontdekken hoe het is om hier te werken, ben je op 22 juni welkom bij de Meet & Greet in Leidsche Rijn.

Tijdens de Meet & Greet ontmoet je collega’s van Kind & Co die je graag alles vertellen over hun mooie vak en het bedrijf. Daarnaast kun je natuurlijk met eigen ogen een locatie van Kind & Co bekijken en de sfeer proeven. Ook is er ruimte om jouw vragen te beantwoorden over het werken bij Kind & Co.

Praktische info

De Meet & Greet vindt plaats op Kinderdagverblijf en BSO Leeuwesteyn (Dukatonplantsoen 2 – 4, 3541 HC, Leidsche Rijn Utrecht).
Datum: woensdag 22 juni
Tijd: van 10.00 tot 13.00 uur
Meer info: aanmelden via de website (niet verplicht maar wel fijn)

Dit is waarom je wilt werken bij Kind & Co

Kind & Co is een maatschappelijke kinderopvang. Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar de ontwikkeling van de kinderen. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen creëert Kind & Co een omgeving waarin kinderen kunnen groeien.
Naast de kinderen worden ook de collega’s goed verzorgd. Een fijne werkomgeving en plezier is erg belangrijk bij Kind & Co. Wil je je verder ontwikkelen? Dat kan! Als medewerker krijg je ruimte om te groeien door cursussen, trainingen en persoonlijke begeleiding. Alles om te zorgen dat werk en plezier hand in hand gaan.

Wil je je direct aanmelden voor de Meet & Greet op 22 juni? Dat kan via de website van Kind & Co. Komt woensdag 22 juni je niet uit, maar ben je wel nieuwsgierig naar Kind & Co? Op de website vind je alle openstaande vacatures.

Reacties

Cookieinstellingen