Dans Atelier 42 neemt Figi theater over met 200 leerlingen

Foto: Dansatelier 42

In de familiedansvoorstelling PomPourri, mijn kleurrijke tante, treden meer dan 200 leerlingen van Dans Atelier 42 op met professionele dansers, acteurs en één zangeres. Samen laten zij een danssprookje tot leven komen. Deze voorstelling is op 19 juni tweemaal te zien in het Figi theater in Zeist.

PomPourri, mijn kleurrijke tante door Dans Atelier 42
19 juni 2022, 12.30 en 16.00 uur, Figi theater, Zeist
Kaartverkoop via www.figi.nl of 0900-9203

Tante PomPourri is flamboyant, mysterieus en ze neemt altijd bijzondere cadeautjes mee. Lisa krijgt tot haar spijt een boek: ze houdt niet van lezen! Maar als ze dan toch aan het lezen slaat, gebeuren er magische dingen…

Choreografe Minke Elisa Brands: “Ons 10-jarig jubileum vieren we met deze immense productie die is geïnspireerd op Alice in Wonderland, Mary Poppins en de opéra l’Enfant et les Sortilèges. Er is een prachtig interactief decor met videobeelden, en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan 269 kostuums, zodat iedereen er straks prachtig uitziet. Ieder speelt zijn rol en het verhaal leeft echt voor de kinderen, ze zijn er veel mee bezig. Ik hoorde van een leerling (7 jaar): “Het moeilijkste van de voorstelling? Na afloop in slaap komen, het is echt super-leuk en super-spannend, ik wil niet dat het stopt!”

 

Reacties

Cookieinstellingen