Dansen bij jongerententfeest Crespon in Harmelen

Foto: LRN

Na twee verloren edities van tentfeest Crespon KPJ Harmelen is het dit jaar eindelijk weer zover! Op zaterdag 18 juni zal het jaarlijkse tentfeest van de Crespon weer gaan plaatsvinden én dit jaar feestelijker dan ooit tevoren.

In de feesttent zal dit jaar de band Suit Up! spelen. Deze band met vijf ongekend enthousiaste bandleden weten bij elk feest de
vloer te laten schudden. De avond wordt een show vol met aanstekelijke feesthits, de dikste rock classics en sappige guilty pleasures. Dit belooft een avond vol met confetti, lachende gezichten en voor de volgende dag een schorre keel.

Dit jaar zullen er in de Dancetent weer verschillen (lokale) Dj’s hun kunsten gaan vertonen. DJ Ferry G heeft al meer dan 10 keer de plek achter de draaitafel ingenomen. Met zoveel ervaring kan het niet anders dan dat de voetjes de vloer niet meer raken.
Daarna zorgt DJZaander er voor dat het dak van de tent wordt afgeblazen. Dit duo betekent een avond vol gezelligheid en plezier!

Wil jij jezelf verzekeren van toegang bij dit geweldige tentfeest? Wacht dan niet te lang want de kaartjes gaan hard, al meer dan de helft van de kaarten zijn uitverkocht! Koop nu jouw kaarten via https://www.ticketkantoor.nl/shop/tentfeestcrespon

Het tentfeest wordt gehouden op de Blindeweg te Harmelen. De minimum leeftijd is 16 jaar. Vanaf 21.00 uur is het feestterrein geopend en kan het feest losbarsten.
Voor meer informatie kun je de website bezoeken www.crespon.nl of volg ons op de Facebook en Instagram van de Crespon om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Reacties

Cookieinstellingen