Tijd voor Lekker Even Zingen

Foto: TimeLEZ

Vocal Group TimeLEZ opent 25 mei, 1 en 8 juni haar deuren voor iedereen die eens ervaren wil wat Lekker Even Zingen met je doet. Althans, voor iedereen….? De uitnodiging is concreet voor vrouwen (sorry mannen), pittige vrouwen!

TimeLEZ zingt meerstemmig a capella, staat graag in de schijnwerpers, en heeft onlangs de C-periode continu gerepeteerd en is zelfs in ledenaantal gegroeid. Het repertoire is hedendaags modern, lekker in het gehoor liggende nummers. Nummers die je zo op de radio hoort maar dan in een a capella jasje gestoken met vlotte arrangementen, en vaak ook uniek, door de eigen dirigent voor de groep gemaakt.

De avonden zullen een goede weerspiegeling zijn van een normale repetitie-avond, maar bovenal inspirerende, gezellige avonden zijn, gevuld met samen mooie muziek maken. Je bent welkom op alle drie avonden, of zoveel je bij kunt wonen. Eén van de nummers die we zullen beetpakken is ‘We are the World’, als een krachtig gezamenlijk antwoord op de huidige tijd. Door Lekker Even te Zingen is het, naast het vinden van sociale binding, tevens een heerlijk stukje ‘Me-Time’.

Zien we je op onze repetitielocatie De Weide Wereld in Vleuten om 20.00 uur ? Meer info kan je vinden op www.timelez.nl. Voor de Open Avonden vinden we het fijn als je je vooraf even aanmeld. Dit kan via [email protected], t.a.v. Thérèse.
Tot dan!

Reacties

Cookieinstellingen