Sesar toneel speelt vijf familievoorstellingen 

Foto: Sesar toneel

Op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei speelt Sesar toneel vijf familievoorstellingen in Theater CultuurCampus in Vleuterweide. De voorstellingen zijn gemaakt door de jeugdige spelers van Sesar toneel en zijn op verschillende dagen en tijden te bekijken. De spelers van Sesar zijn dolblij om weer te mogen optreden voor publiek. Hopelijk komen er veel mensen kijken en zit de zaal gezellig vol. Via de website van Sesar zijn kaartjes te kopen www.sesartoneel.nl

Ettertjes te koop 

De jongste groep van Sesar (7-10 jaar) speelt ‘Ettertjes te koop’. Een humoristische en maffe voorstelling over spontane, maar ook behoorlijk stoute kinderen die nog veel moeten en (hopelijk) willen leren. Zondag 22 mei: 10:30 & 13:30 uur.

Rare vogels 

De groep van Sesar in de leeftijd van 10-12 jaar speelt ‘Rare Vogels’. Een spannende en met vlagen humoristische jeugdthriller. Met prachtige maskers komen de dieren tot leven en nemen je mee naar een mysterieuze wereld vol fantasie. Zondag 22 mei: 10:30 & 13:30 uur.

Odysseus

In deze voorstelling van Sesar (12-14 jaar) gaat het over de strijd en uitdagingen van de Griekse held Odysseus. Lukt het hem om alle gevaren op zee te trotseren en weer veilig thuis te komen? Vaar mee met dit avontuurlijke en meeslepende verhaal. Zaterdag 21 mei: 14:00 uur. Zondag 22 mei: 16:00 uur.

Romeo & Julia

Sesar (14-16 jaar) speelt ‘Romeo & Julia’. Een voorstelling over verboden liefde en de strijd tussen twee families. Laat je meevoeren door het wereldberoemde liefdesverhaal van Shakespeare. Zaterdag 21 mei: 19:30 uur. Zondag 22 mei: 16:00 uur.

Orestes & Elektra
De oudste groep van Sesar (16-18 jaar) speelt het stuk ‘Orestes & Elektra’. Een nieuwe bewerking van de beroemde Griekse tragedie ‘Elektra’. Een meeslepende voorstelling met een flinke dosis drama.Zaterdag 21 mei: 14:00 uur & 19:30 uur.

Voor de data/tijden van de voorstellingen en voor het bestellen van kaarten, ga je naar www.sesartoneel.nl

Reacties

Cookieinstellingen