Buurtcentrum ‘De Pijler’ is vernieuwd

Foto: Buurtcentrum De Pijler

Buurtcentrum ‘De Pijler’ is vernieuwd en zal aankomende zaterdag 21 mei feestelijk geopend worden. Iedereen is uitgenodigd om het mooie, vernieuwde pand in Veldhuizen met eigen ogen te bekijken. Door Lisette Oorschot

In 2021 heeft buurtcentrum ‘De Pijler’ een flinke metamorfose ondergaan. Inmiddels is de verbouwing klaar en wat een verschil! De ingang is voorzien van automatische schuifdeuren en een stuk breder doordat er een muur is verplaatst. Een deel van het meubilair is vervangen en de vloeren in de grote zaal, gang en huiskamer zijn geëgaliseerd en bekleed met pvc. Ook de huiskamer is veel ruimer en gezelliger gemaakt.

Tijdens het openingsfeest van 12:00 – 15:00 uur is iedereen van harte uitgenodigd om het vernieuwde buurtcentrum te komen bekijken. De Pijler zal officieel heropend worden door wethouder Rachel Streefland.
Er zullen hapjes, drankjes, muziek, optredens, spelletjes en een springkussen voor de kinderen zijn. Ook is er de mogelijkheid om kennis te maken met buren, partners en met de activiteiten die plaatsvinden in de Pijler, waaronder verschillende sporten, creatieve clubjes, koren en ontmoeting.

Reacties

Cookieinstellingen