Voormalig Leidsche Rijn columniste schrijft zelfhulpboek

Foto: Slagersdochters

Op zondag 1 mei vindt bij Broese de boekpresentatie plaats van ‘Het mag ook makkelijk’, geschreven door de Slagersdochters. Linda, dochter van slager Spaanbroek uit ‘s-Gravenzande (parttime veganist) en Angela, dochter van slager Mastwijk uit Utrecht/Lombok (non-dogmatisch vegetariër) en voormalig Leidsche Rijn columniste voor De Brug geven training en coaching op het gebied van moeiteloos leven, geluk en ontstressen. In hun zelfhulpboek ‘Het mag ook makkelijk’ komen hun lessen samen.

Een lichtvoetig boek waarmee ploeteren verandert in moeiteloos leven. Zwoegen en ploeteren lijkt de norm in onze maatschappij. Logisch dus dat stress en burn-out aan de orde van de dag zijn. Veel mensen zitten niet lekker in hun vel, psychische ziekten zijn gemeengoed geworden en piekeren lijkt bij het leven te horen. Er zijn inmiddels talloze therapieën, trainingen en technieken die je leren omgaan met dat psychische of emotionele ongemak. Veelal in de vorm van een lang proces van werken aan jezelf om beter te worden. Een ironische vicieuze cirkel waarmee we de gevolgen van ploeteren proberen op te lossen door nog meer te zwoegen.

‘Het mag ook makkelijk’

Er is een geheel andere oplossing voor psychisch ongemak dan we denken, ontdekten Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk jaren geleden. In ‘Het mag ook makkelijk’ beschrijven zij deze sleutel tot moeitelozer leven en het ervaren van minder angst en stress. Het enige wat nodig is? Weten hoe we als mens eigenlijk functioneren en een gevoel krijgen voor onze ware natuur daarachter. Dit luchthartige en lichtvoetige boek laat je een diepere spirituele waarheid zien waarmee ploeteren verandert in moeiteloos leven.
Maak kennis met een paradigma dat in Nederland nog nieuw is, maar in de VS en Groot-Brittannië al met groot succes wordt ingezet in verslavingsklinieken, psychiatrische instellingen, gevangenissen en behandelkamers van psychologen.

Datum: zondag 1 mei | Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Inloop: 14.30 uur | Aanvang: 15.00 uur | Signeren en napraten: 16.00 uur
Wilt u bij de boekpresentatie aanwezig zijn, meld u dan aan via [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen