VIER in Het Wilde Westen

Foto: Bart Grietens

Utrechts dansgezelschap De Dansers speelt dit voorjaar de nieuwe familievoorstelling VIER (4+). In VIER nemen drie performers het jonge publiek en haar ouders mee op reis door de seizoenen. Vanuit live muziek, dans en een decor dat keer op keer verandert, groeit een wonderlijk verhaal over vriendschap en verandering, afscheid nemen en terugkeren. Niet alleen het voorjaar wordt op eerste Paasdag gevierd, maar álle seizoenen. Want op zondag 17 april speelt VIER twee keer in Het Wilde Westen in Oog in Al.

VIER in Het Wilde Westen

De Dansers slaan de handen ineen met Het Wilde Westen om VIER – dubbel – te vieren op 17 april. De voorstelling om 11:00 uur maakt deel uit van Wilde Zondag. Een ochtend vol verrassende voorstellingen, activiteiten en een paasontbijt. Na afloop van de tweede voorstelling om 14:30 uur is er een (gratis) dansworkshop voor kinderen door een professionele dansdocent. Na beide voorstellingen ligt het VIER seizoenen spel klaar voor iedereen die na het zien van VIER even lekker zélf wil bewegen. Samen het voorjaar in dansen dus, op eerste Paasdag in Het Wilde Westen.

Over de voorstelling

VIER is een speelse mix van energieke, acrobatische dans en live muziek in een decor dat telkens verandert. Drie performers maken een reis door de jaargetijden. Van de onderaardse stilte in de winter naar het wonder van nieuw leven in de lente; van zomerse vrijheid en verdwaasdheid naar herfstige romantiek en nostalgie. Choreograaf Josephine van Rheenen: “De reis door de seizoenen is ook een reis door onze eigen emoties. Wat voelt een mens allemaal bij verandering? Wat nemen we mee, en wat laten we liever achter? Net als de seizoenen gaat alles altijd door, komt het terug en begint het weer opnieuw. Dat vind ik een troostrijke gedachte. Nieuwe ronde: nieuwe kansen.”
De Dansers spelen VIER op zondag 17 april om 11:00 uur en om 14:30 uur in Het Wilde Westen, Everard Meijsterlaan 1b, Utrecht. Tickets en meer info via www.hetwildewesten.nl

Reacties

Cookieinstellingen