Vida Vitaal: Gewoon weer lekker in je vel

Foto: Vida Vitaal

Advertorial – Oh, wat heerlijk! De dagen worden langer, de natuur kleurt op en de zon begint ons weer te verwarmen. De lente komt eraan! Het wordt weer tijd voor luchtige jurkjes, korte broeken en rokjes en t-shirts. En wát zijn we er aan toe. Of niet?

Maar zijn we er ook klaar voor? Heb jij al gekeken of je je zomergarderobe nog past? En wat was de conclusie? Misschien is het tijd voor actie… Maar hoe? En waar ga je beginnen? Alle eerdere pogingen liepen immers vaak uit op een teleurstelling…

Blijvend verliezen van gewicht

Bij Vida Vitaal helpen we al jaren mensen met het blijvend verliezen van gewicht. Doordat wij zelf vroeger ook te zwaar waren, weten wij precies wat jij doormaakt. En daarom helpen wij jou zo graag! Wij werken met een effectief drie-stappenplan. Met dit plan zorgen we ervoor dat je eerst gewicht verliest en dat je vervolgens leert hoe je dit gewicht het beste kunt behouden. Want dat ge-jojo, daar zijn we onderhand wel een keer klaar mee, toch? Jolande en Carin kunnen daar over meepraten.

Coach Nutrition

Carin viel ruim 20 kilo af in zes maanden. Ze nam contact op nadat ze goede berichten las op internet. ‘Wat mij vooral trok waren de vele positieve reacties over de prettige begeleiding, producten van Coach Nutrition en de goede resultaten. Ik dacht dat wil ik ook!’ En nu kijkt ze met een goed gevoel terug op haar traject. ‘Als je er echt voor wil gaan dan helpen de producten van Coach Nutrition en de begeleiding jou om je doel te bereiken. Mij is het in ieder geval gelukt, waardoor ik weer lekker in mijn vel zit!’

Ook Jolande behaalde een mooi resultaat bij Vida Vitaal, hoewel ze bij aanvang wat sceptisch was: ‘Ik dacht: Dat ga ik nooit volhouden. Doordat de producten ontzettend lekker zijn en ik vanaf het begin geen hongergevoel heb gehad, lukte het me toch. Ik ben nu 14 kilo afgevallen en van maat 42 naar 38 en soms zelfs 36!’

Alle voordelen van afslanken bij Vida Vitaal op een rij:

  • het bewezen effectieve drie-stappenplan
  • GRATIS begeleiding door een ervaren coach
  • 24/7 persoonlijk advies op maat
  • Geen jojo-effect
  • Geen hongergevoel
  • Praktijken in De Meern, Woerden en Vleuterweide

Ja, dat lees je inderdaad goed. Onze coaches zijn 24/7 bereikbaar via whatsapp, telefoon of mail voor al jouw vragen. Jij bent de hele dag bezig met je programma, dus wij staan de hele dag aan je zijde voor als je dat nodig hebt. We doen dit samen. Die stok achter de deur, dat zijn wij! En alle coaching is GRATIS.

Kan jij niet wachten om het roer om te gooien? Aarzel dan niet langer en plan je intakegesprek in via deze link: www.vidavitaal.nl/lichterindelente/

Wil je eerst nog wat meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op via 0645300470 of [email protected].

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Vida Vitaal

Reacties

Cookieinstellingen