Gratis Alpha-cursus voor bewoners in Leidsche Rijn en omgeving

Foto: Kerk aan het lint

Op maandagavond 18 april a.s. start er in de Kerk aan het Lint (Alendorperweg) een gratis Alpha-cursus voor inwoners uit Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Maarssen. De Alpha-cursus bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waar je open kunt praten over geloof en leven. Elke Alpha-avond begint met een lekkere maaltijd, een gezellig moment om elkaar wat beter te leren kennen. Na de maaltijd luister of kijk je naar een kort, inspirerend verhaal over een onderwerp dat inhaakt op leven en geloven. Daarna is er alle ruimte om je vragen, gedachten en twijfels te delen in kleinere groepen.

De cursus wordt aangeboden door drie kerken uit de buurt: de Marekerk De Meern, GKv Leidsche Rijn en NGK RijnWaarde. Heb je zin in een nieuwe uitdaging of een avond sparren? Dan ben je van harte welkom op deze gratis cursus! Wil je meer informatie, aanmelden of gewoon een keer proefdraaien? Kijk dan ook op www.kerkaanhetlint.nl/alpha.

 

Reacties

Cookieinstellingen