Gratis proeftrainingen bij hockeyvereniging Fletiomare

Foto: Fletiomare

Hou jij ook van lekker rennen en sportief bezig zijn? En lijkt het je leuk om in een gezellig team met leeftijdsgenootjes echte wedstrijdjes te spelen? Misschien is hockey dan wel iets voor jou!

Hockeyvereniging Fletiomare, direct aan Het Lint in het Maximapark, heeft de jeugdinschrijving voor het nieuwe hockeyseizoen weer geopend. Tot en met 15 april kun je je als jeugdlid inschrijven. Speciaal voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2015 en
1 januari 2017 heeft de club dit jaar geen loting. Plaatsing is op volgorde van aanmelding, dus wil je bij Fletiomare beginnen met hockey, meld je dan snel aan.
Misschien wil je eerst een paar keer uitproberen of je hockey leuk vindt. Kom dan naar de gratis proeftrainingen die Fletiomare organiseert op vrijdagen 18 maart, 25 maart en 1 april.
De proeftrainingen zijn speciaal voor 5 en 6-jarige meisjes en jongens, èn voor jongens tot en met 8 jaar. Voor alle deelnemers aan de proeftrainingen ligt er bovendien een mooi Fletiomare rugzakje klaar met bidon, bitje en andere leuke goodies.

Aanmelden voor de gratis proeftraining kan hier. Meer informatie over Fletiomare, het jeugdlidmaatschap en proeftrainingen vind je op www.fletiomare.nl

Reacties

Cookieinstellingen