Utrecht Schone stad – Leidsche Rijn schone wijk

Foto: Wijkbureau Vleuten De Meern

Utrecht Schone stad – Leidsche Rijn schone wijk. Op zaterdagochtend 12 maart komen Utrechtse opruimhelden, ploggers, plandelaars en prikkers online bij elkaar op een exclusief evenement, om ervaringen te delen, inspiratie op te doen en elkaar beter te leren kennen.

Webinar

Net als vorig jaar wordt er die dag een online bijeenkomst/webinar zwerfvuilruimen vanuit Utrecht Schone Stad georganiseerd. Je kunt kijken en online deelnemen. Er is een inspirerend en zeer gevarieerd programma opgesteld. Het opruimen van zwerfvuil vindt veelal achter de schermen plaats. Via dit webinar krijg je een mooi inkijkje hierover en kun je aan bijzondere deelworkshops via break out rooms meedoen.

Info en aanmelden via link: https://utrechtschonestad.eev-gu.nl

Op 19 maart is er een landelijke opschoondag. Rondom deze dag zijn er verschillende zwerfvuilopruimacties in Leidsche Rijn:
17 maart Bedrijventerrein Lage Weide (bij Zonnebaan).
18 maart Schaapskooi Groot-Zandveld
19 maart Roodnoot/GEI/Pathé

Doe mij maar een zak!

Ben je verhinderd op die dagen en wil je liever op je eigen moment gaan zwerfvuil ruimen. Helemaal goed. Als je wilt kun je bij de Schaapskooi Groot-Zandveld een zak en knijper komen ophalen of mail [email protected]

 

Reacties

Cookieinstellingen